Als vrijwilliger lesgeven op een Birmese school in Thailand

Vrijwilligerswerk in Thailand op een Birmese school


Wil jij je inzetten voor kinderen van Birmese vluchtelingen in Thailand? Graag nodigen we je dan uit om naar dit project te komen en de kinderen te helpen goede scholing te krijgen.
Land: zuiden van Thailand in zuidoost Azië.
Bijzonder: kinderen helpen die niet naar school mogen in Thailand.
Hoe: vanuit Kuraburi, waar je verblijft, werk je doordeweeks elke dag op de school.
Duur: van 2 tot 8 weken.
Seizoen: hele jaar door, behalve van begin april t/m half mei en september.
Fair? met je inzet en extra bijdrage die je meeneemt, help je het onderwijs voor deze kwetsbare kinderen te verbeteren en zo hun toekomst.

WAT ZIJN DE KOSTEN?
2 weken: € 595
3 weken: € 795
4 weken: € 895
5 weken: € 999
6 weken: €1150
7 weken: €1350
8 weken: €1399

WAT IS INBEGREPEN IN DE KOSTEN?
Voorbereiding, administratiekosten, garantiekosten, verblijf in vrijwilligershuis in eigen kamer, lunches op school, vervoer dagelijks naar de school, algemene internationale begeleiding in Kuraburi, begeleiding op de school, donatie aan het project.

WAT IS NIET INBEGREPEN?
Vluchten naar het project, visa, vaccinaties, verzekeringen, CO2-compensatie, overige maaltijden (ca. €5 per dag), eigen uitgaven.

De reis naar het project hebben we niet inbegrepen, zodat je er ook voor kunt kiezen om tijdens een rondreis door Thailand op het project langs te gaan. Kom je rechtstreeks naar het project, dan kun je het best een binnenlandse vlucht naar Phuket nemen. Wij kunnen die gewoon voor je boeken. Het afhalen van het vliegveld naar Kuraburi kost €75. Ben je met meer, dan deel je de kosten.